home / Palvelut

Palvelut

Kustannustehokasta ohjelmistokehitystä korkealla laadulla

Meillä on 20 vuoden kokemus liiketoimintakriittisten järjestelmien kehittämisestä. Emme ole kuitenkaan vielä aikuistuneet ja haluamme oppia koko ajan lisää. Keskittymällä korkeaan laatuun, tehokkaisiin prosesseihin sekä innovatiivisiin ratkaisuihin pystymme täyttämään asiakkaidemme vaativimmatkin tarpeet.

Räätälöityjen järjestelmien kehitys

Liiketoimintakriittisten järjestelmien asiantuntija

Palvelumme kattaa kaiken järjestelmien suunnittelusta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme toimittaneet yli sata räätälöityä .NET-pohjaista järjestelmää, kuten tilaus-, tuotanto- ja rahoitusalan järjestelmiä. Olkoon liiketoiminnan tarve mikä tahansa, me teemme sitä tukevan järjestelmän. Mikäli tarve ei ole selvillä, autamme löytämään sen. Todistamme osaamisemme joka päivä ja asiakassuhteemme ovat pitkiä.

Ohjelmistokehitys alihankintana

Lukuisien ohjelmistotalojen kumppani

Toimitamme innovatiivista, korkealaatuista ja kustannustehokasta alihankintaa. Osa asiakkaistamme on ulkoistanut osan tuotekehityksestään meille tai tekijämme työskentelevät osana asiakkaan tuotekehitystiimiä, joko etänä tai paikanpäällä. Tarvittaessa integroidumme täysin asiakkaan tuotantoprosesseihin - ja järjestelmiin. Toimimme joustavasti ja tuomme aitoa ja mitattavaa lisäarvoa kehitykseen.

Konsultointi

Haluatko tietää lisää digitalisaation kehittämisestä, järjestelmävalinta - tai muista konsultointipalveluistamme? Lue lisää täältä: datiumconsulting.fi

Yhteystiedot

Myynti
Jari Sarras
Toimitusjohtaja
Sähköposti
 
Jarmo Hytönen
Johtaja
Toimipisteet
Espoo
Suomi
Osoite
Metsänneidonkuja 12,
02130 Espoo
Sähköposti
 
Pietari
Venäjä
Osoite
Ligovskiy Prospekt 73,
191040 Pietari
Puhelin
Sähköposti
Laskutusosoite
Datium Oy
PL 58420
01051 LASKUT
Y-tunnus
1521071-3
Verkkolaskuosoite
003715210713
Välittäjätunnus
003708599126 (Liaison)
VAT-numero
FI15210713
Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Tuki
Sähköposti
Lähetä viesti