home / Palvelut

Palvelut

Kustannustehokasta ohjelmistokehitystä korkealla laadulla

Meillä on 20 vuoden kokemus liiketoimintakriittisten järjestelmien kehittämisestä. Emme ole kuitenkaan vielä aikuistuneet ja haluamme oppia koko ajan lisää. Keskittymällä korkeaan laatuun, tehokkaisiin prosesseihin sekä innovatiivisiin ratkaisuihin pystymme täyttämään asiakkaidemme vaativimmatkin tarpeet.

Custom Software Development

Liiketoimintakriittisten järjestelmien asiantuntija

Palvelumme kattaa kaiken järjestelmien suunnittelusta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme toimittaneet yli sata räätälöityä .NET-pohjaista järjestelmää, kuten tilaus-, tuotanto- ja rahoitusalan järjestelmiä. Olkoon liiketoiminnan tarve mikä tahansa, me teemme sitä tukevan järjestelmän. Mikäli tarve ei ole selvillä, autamme löytämään sen. Todistamme osaamisemme joka päivä ja asiakassuhteemme ovat pitkiä.

Sub-contracting

Lukuisien ohjelmistotalojen kumppani

Toimitamme innovatiivista, korkealaatuista ja kustannustehokasta alihankintaa. Osa asiakkaistamme on ulkoistanut osan tuotekehityksestään meille tai tekijämme työskentelevät osana asiakkaan tuotekehitystiimiä, joko etänä tai paikanpäällä. Tarvittaessa integroidumme täysin asiakkaan tuotantoprosesseihin - ja järjestelmiin. Toimimme joustavasti ja tuomme aitoa ja mitattavaa lisäarvoa kehitykseen.

Consulting

Haluatko tietää lisää digitalisaation kehittämisestä, järjestelmävalinta - tai muista konsultointipalveluistamme? Lue lisää täältä: datiumconsulting.fi

Contacts

Sales
Jari Sarras
Toimitusjohtaja
 
Jarmo Hytönen
Johtaja
Offices
Espoo
Finland
Address
Metsänneidonkuja 12,
02130 Espoo
 
Pietari
Russia
Address
Ligovskiy Prospekt 73,
191040 Pietari
Invoicing address
Datium Oy
PL 58420
01051 LASKUT
Business ID
1521071-3
eInvoicing address
003715210713
Operator ID
003708599126 (Liaison)
VAT
FI15210713
Support hotline
Send message