home / Referenssit

Referenssit

Osaaminen ei synny yhdessä yössä

Olemme toimittaneet yli 100 ratkaisua eri toimialoille.

SQL Server Sharepoint .NET Core Azure DevOps Telerik UI Libraries
Greip IP Solutions Oy

Greip IP Solutions Oy on johtava IPR-ratkaisuiden toimittaja, jonka järjestelmää käyttää tuhannet IPR-ammattilaiset maailmanlaajuisesti.

Nopeuttaakseen tuotekehitystään Greip IP Solutions vahvisti kehitystiimiään Datiumin ohjelmistokehittäjillä. Greip-tuote on kehitetty Microsoft-teknologioilla DevOps-mallin mukaisesti.

O365 Sharepoint 2010/13 WCF TypeScript PowerShell ASP.NET MVC
HiQ Finland Oy
HiQ auttaa parantamaan maailmaa teknologia- ja viestintäratkaisuilla, jotka yksinkertaistavat ja parantavat ihmisten elämää. Vuonna 1995 perustetulla HiQ:lla työskentelee yli 1 600 asiantuntijaa viidessä maassa. HiQ on listattu Tukholman pörssissä keskisuurten yhtiöiden listalla (Nasdaq Stockholm Mid Cap). Datium on toimittanut HiQ:lle ohjelmistokehityspalveluita nearshore-mallilla liittyen uusien ratkaisujen kehittämiseen sekä olemassa olevien ylläpitoon ja jatkokehitykseen.
ASP.NET MVC Azure Kendo UI MS SQL Server SQL Server Reporting Services
Filmex
Filmex on näyttelijöiden tekijänoikeusjärjestö, joka neuvottelee näyttelijöiden tekijänoikeuksia koskevia sopimuksia, kerää niistä saatavia tekijänoikeustuloja ja tilittää ne näyttelijöille.
Datium on toimittanut Filmexille pilvipalvelun, jolla tilitetään näyttelijöille tekijänoikeuskorvauksia YLE:n esittämistä ohjelmista. Järjestelmä kokoaa lähtötiedot yhteen ja laskee automaattisesti näytteöijälle maksettavan korvauksen. Lisäksi se sisältää laajat raportointi- ja integraatio-ominaisuudet, mm. Verottajan tulorekisteriin. Järjestelmä on tehty uusimmilla Microsoftin pilviteknologiolla.

Contacts

Sales
Jari Sarras
Toimitusjohtaja
 
Jarmo Hytönen
Johtaja
Offices
Espoo
Finland
Address
Metsänneidonkuja 12,
02130 Espoo
 
Pietari
Russia
Address
Ligovskiy Prospekt 73,
191040 Pietari
Invoicing address
Datium Oy
PL 58420
01051 LASKUT
Business ID
1521071-3
eInvoicing address
003715210713
Operator ID
003708599126 (Liaison)
VAT
FI15210713
Support hotline
Send message